ΕνημέρωσηΠολιτική

Έκλεισε και φέρνει σήμερα στην Ελλάδα τους Τσικίνιο και Όρτα – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση καθώς σήμερα «έκλεισε» τον Τσικίνιο από τη Μπενφίκα και τον Αντρέ Όρτα από τη Μπράγκα, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν δύο κινήσεις και ενισχύονται σημαντικά στη μεσαία τους γραμμή, φέρνοντας στην Ελλάδα μέσα στην Παρασκευή (19/1) δύο ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Τσικίνιο στον Ολυμπιακό, με τη Μπενφίκα να ανάβει τελικά το «πράσινο» φως για να φύγει από τώρα ο παίκτης.

Όπως ανέφερε χθες ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπενφίκα πείστηκε τελικά να επιτρέψει στον Τσικίνιο να αποχωρήσει από τώρα για τον Ολυμπιακό, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Με σημερινή του ανάρτηση, ο Ιταλός δημοσιογράφος επισήμανε ότι εντός της ημέρας θα ολοκληρωθούν τα τυπικά για τη μετακίνηση του έμπειρου μέσου στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, παίρνει τον 27χρονο κεντρικό μέσο, Αντρέ Όρτα, από την Μπράγκα ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Ο 27χρονος μέσος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button