ΑθλητικάΕνημέρωση

O Άρης ανακοίνωσε τον Τζούισον Μπένετ – Galaksias Portal News

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζούισον Μπένετ, με τον 19χρονο Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στους Θεσσαλονικείς με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε άλλη μια μεταγραφή στην χειμερινό παζάρι, καθώς ο σύλλογος από την Θεσσαλονίκη απέκτησε τον 19χρονο Τζούισον Μπένετ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα του συλλόγου έως το τέλος της σεζόν.

Ο Κοσταρικανός εξτρεμ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του, ενώ τη φετινή σεζόν έχει μόλις μια συμμετοχή με την Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα της Championship.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Jewison Francisco Bennette Villegas, όπως είναι το πλήρες όνομά του, με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική Sunderland μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Jewison Bennette, που γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου 2004 στην Heredia της Κόστα Ρίκα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της πόλης του (C.S. Herediano).
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες (U15, U20, U23) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Αν και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20 του χρόνια έχει προλάβει να αγωνιστεί 13 φορές στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα (έχει πετύχει και δύο γκολ) με συμμετοχή και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Jewison Bennette έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ανδρών και αυτός που έκανε την ασίστ στον Τζόελ Κάμπελ στο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, που έστειλε την Κόστα Ρίκα στα γήπεδα του Κατάρ.
«Έρχομαι στον ΑΡΗ με μεγάλες φιλοδοξίες»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Jewison Bennette, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Έρχομαι στον ΑΡΗ και στο ελληνικό πρωτάθλημα με μεγάλη όρεξη και φιλοδοξίες. Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα έχει μεγάλες απαιτήσεις και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ και να δείξω την αξία μου.

Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και πραγματικά ανυπομονώ να μπω με την ομάδα και να την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».

To άρθρο O Άρης ανακοίνωσε τον Τζούισον Μπένετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button