Τρόπος Ζωής

Είμαι καλή μάνα – Galaksias Portal News

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» από τη συχνότητα του MEGA. Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, και για την κόρη της, Όλγα.

Εξηγώντας τις στιλιστικές της επιλογές, η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου είπε πως «μου αρέσει να ντύνομαι σικάτα, να ντύνομαι κυρία, γιατί έτσι μεγάλωσα, με μεγάλες κυρίες. Ντύνονταν με τουαλέτες, που αυτό σήμερα δεν υπάρχει. Κοιτάμε να γδυθούμε αντί να ντυθούμε. Δεν χρειάζεται όταν έχεις φωνή, αγάπη μου γλυκιά».

Η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε πως η Χάρις Αλεξίου κάνει κάτι άλλο που ίσως να της ταίριαζε πιο πολύ, ενώ για την Ελένη Βιτάλη δήλωσε πως έχει αν δώσει ακόμα πολλά.

«Έκανα επέμβαση στον λαιμό και για 3 μήνες δεν μίλαγα. Όταν άκουσα πάλι τη φωνή μου έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό μου που έκανε υπομονή και βρήκα ξανά αυτή τη γλυκιά φωνή που είχα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους νέους καλλιτέχνες και το αποτύπωμα που θα αφήσουν στο τραγούδι:

«Τα νέα παιδιά μπορεί να έχουν πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν θα γίνουν ούτε Νταλάρας, ούτε Βοσκόπουλος, γιατί βιάζονται και ο ένας μιμείται τον άλλον».

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας», είπε η Άντζελα Δημητρίου, ενώ δήλωσε πως το να κάνει ένας καλλιτέχνης διαφήμιση δεν είναι κακό.

«Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά δεν ήταν ωραίο. Μπορούσε να μην πει καμία κουβέντα».

Όσον αφορά τη σχέση με την κόρη της, Όλγα, είπε πως είναι ένα λεπτό ζήτημα και δεν θα ήθελε να τοποθετηθεί, δηλώνοντας μόνο πως «είμαι μία καλή μάνα».

 

Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να το πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος, ενώ για τον Βασίλη Καρρά δήλωσε πως «θα τον θυμάμαι, θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή».

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω τη ζωή μου θεατρικό. Θέλω να γράψω τη βιογραφία μου, αρκεί να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο».

Η Άντζελα Δημητρίου πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Barbarella με τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ κυκλοφόρησαν δύο νέα της τραγούδια, το «Πήγαινε σ’ εκείνη» και «Πώς από εδώ».

To άρθρο Η Άντζελα Δημητρίου απαντά για τις σχέσεις με την κόρη της: Είμαι καλή μάνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button