Τρόπος Ζωής

«Θα ήμουν γιαλατζί αυστηρός, αν δεν είχα παρεξηγηθεί» – Galaksias Portal News

Στην αυστηρότητα που είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, μιλώντας στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης (14/3/2024).

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρός, είμαι αυστηρός και με τον εαυτό μου και με τους συνεργάτες μου. Ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό, δε θα ήμουν πραγματικά αυστηρός αν δεν είχα παρεξηγηθεί, θα ήμουν γιαλατζί αυστηρός. Είμαι αυστηρώς πρωτίστως με τον εαυτό μου και μετέπειτα με τους συνεργάτες», τόνισε ο Γιάννης Μπέζος. 

«Αναφερόμαστε στο κοινό. Από τη στιγμή που έρχεται ο θεατής και μας φέρνει το μεροκάματό του στο θέατρο, είμαι πάρα πολύ αυστηρός με το τι θα παρουσιάσουμε, το ίδιο και στην τηλεόραση. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, δεν είναι θέμα λαθών, η διάθεση βαθμολογείται. Το αν έχεις την όρεξη να το κάνεις αυτό ή αν έρχεσαι σαν να μας κάνει χάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Όπως είπε, «κάποιοι νομίζουν ότι η δημοφιλία είναι επιτυχία, η επιτυχία είναι κάτι άλλο. Δημοφιλείς είναι πολλοί, ξέρουμε πάρα πολύ κόσμο, δεν τον παίρνουμε και στα σοβαρά. Για να σε ακολουθήσει το κοινό πρέπει να έχεις ρίζα, να του εμπνέεις εμπιστοσύνη…Το κοινό ακολουθεί την προσωπικότητα και κυρίως την πρόθεση».

«Ανεβάζουμε ένα έργο με γνήσιο ενδιαφέρον και όχι με το σκεπτικό να κάνουμε μια παράσταση, να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε. Θα πηγαίνω στο θέατρο πρώτος και θα φεύγω τελευταίος. Όταν βάζεις πρώτο το όνομά σου στη μαρκίζα, θα είσαι πρώτος παντού», κατέληξε ο γνωστός πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης.

To άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Θα ήμουν γιαλατζί αυστηρός, αν δεν είχα παρεξηγηθεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button