ΕνημέρωσηΠολιτική

«Μπλόκο» από τους γονείς των διδύμων κοριτσιών σε βουλευτή της ΝΔ – Galaksias Portal News

Οι γονείς της Θώμης, της Αναστασίας και της Χρύσας, των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, την Δευτέρα (25/3) θα παρακολουθήσουν την παρέλαση στα Τρίκαλα.

Σε ανακοίνωση τους, ζήτησαν «να μην παραστεί η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, προκείμενου να δείξει σεβασμό στους νεκρούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ σε περίπτωση που τελικά παραστεί, κάλεσαν τα σχολεία, τους συλλόγους καθώς και τα σώματα ασφαλείας, να μην γυρίσουν το κεφάλι τους προς την εξέδρα των επισήμων, ως ύστατη τιμή για τα παιδιά τους.

Αυτή η κίνηση έγινε, καθώς κ. Παπακώστα ήταν αντιπρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη και την κατηγορούν ότι συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι, οι δίδυμες αδερφές Πλακιά και η ξαδέρφη τους ήταν στο κυλικείο την ώρατου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε δύο ημέρες ξημερώνει 25 Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών στο νομό Τρικάλων ζητούμε την μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει.

Εμείς θα είμαστε εκεί, ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε την νεολαία της πόλης βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των άλλων παιδιών που δολοφονήθηκαν τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και στρατού φθάνοντας μπροστά της να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του, θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας.

Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην εξεταστική και ψηφίσανε την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων.

Οι οικογένειες των

Πλακιά Νικολάου

Πλακιά Δημητρίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button