Επικαιρότητα

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού – Αφαίρεσαν από τσάντα 49.000 ευρώ και ένα πορτοφόλι με 215 ευρώ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής  μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της 23-02-2024, τρεις από τους δράστες μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο είχε μισθωθεί από τον έναν δράστη, όπου έθραυσαν το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού άλλου Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό μία τσάντα ημεδαπής γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους -49.000- ευρώ καθώς και ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -215- ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο μισθωμένο όχημα και διέφυγαν, ενώ κατά την επιστροφή του εν λόγω οχήματος στην έδρα της εταιρείας από τον τέταρτο δράστη, διαπιστώθηκε από τον ιδιοκτήτη της ότι έλειπε η οπίσθια κρατική πινακίδα κυκλοφορίας.

Διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες  στις οικίες των δραστών, σε μία από τις οποίες βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Ερευνάται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button