Τρόπος Ζωής

Το μήνυμα και η προσευχή της Ρουσλάνα για την Ουκρανία

Η τραγουδίστρια Ρουσλάνα, με καταγωγή από την Ουκρανία, έστειλε το δικό της μήνυμα για τη χώρα της, μετά την εισβολή της Ρωσίας και τις καταιγιστικές εξελίξεις που προκάλεσε σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Στο μήνυμά της στα social media, η Ρουσλάνα φαίνεται να προσεύχεται σε μια φωτογραφία για την Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας, ενώ στη λεζάντα γράφει:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησε. Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα καταλάβει ότι η Ουκρανία είναι μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες.

Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω, και θα τις δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε μου ιδιωτικά ή εδώ!

Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος, γιατί μέχρι τώρα υπάρχει σύνδεση! Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες. Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς αρνητικά συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία! Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη».

Η Ρουσλάνα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, εκπροσωπώντας την Ουκρανία, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2004, τον οποίο και κέρδισε εκείνη τη χρονιά, ενώ έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο πετυχημένες συμμετοχές για τον μουσικό διαγωνισμό.

To άρθρο Το μήνυμα και η προσευχή της Ρουσλάνα για την Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger