ΑθλητικάΕνημέρωση

Το μεγάλο τρίποντο του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού που «γονάτισε» τον Ερυθρό Αστέρα – Galaksias Portal News

Ένα μεγάλο τρίποντο του συγκλονιστικού Μόουζες Ράιτ, στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στην “Σταρκ Αρενα”, άνοιξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό για τη νίκη (89-86) επί του Ερυθρού Αστέρα και την ερυθρόλευκη” πρόκριση στα playoffs της Euroleague!

Ο Μόουζες Ράιτ έβαλε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 20 πόντους και ένα μεγάλο τρίποντο.

O Αμερικανός σέντερ δεν δίστασε στιγμή και σημείωσε ένα τεράστιο τρίποντο όταν μπάλα… έκαιγε, για το +3 (84-87) του Ολυμπιακού, στα 24,8’’ πριν τη λήξη, κόβοντας τα… φτερά των Σέρβων.

Στη συνέχεια, ο Γκιεντράιτις του Ερυθρού Αστέρα έκανε airball σε τρίποντο, ο Μήτρου-Λονγκ κέρδισε φάουλ για βολές στα 14.4″, είχε 0/2 και είδε τον Μπόλομποϊ να μειώνει στον πόντο μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Στα 3’’ ο Γουόκαπ έκανε 2/2 από τη γραμμή και ο Ολυμπιακός νίκησε με το τελικό 86-89.

To άρθρο Μόουζες Ράιτ: Το μεγάλο τρίποντο του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού που «γονάτισε» τον Ερυθρό Αστέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button