ΑθλητικάΕνημέρωση

«Να κλείσω την καριέρα μου εδώ» – Galaksias Portal News

Ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Πέτρος Μάνταλος μίλησαν στην γιορτή της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με αμφότερους να αποθεώνονται από τον κόσμο.

Ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Πέτρος Μάνταλος εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην γιορτή της ομάδας στο γήπεδο της «OPAP Arena» για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με τους δυο ποδοσφαιριστές να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

Αρχικά ο Ελβετός επιθετικός χαρακτήρισε την ΑΕΚ σπίτι του, με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει πως ο σύλλογος θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του, καθώς στη χώρα μας νιώθει πολύ όμορφα.

«Πρώτα από όλα χαιρετώ τον κόσμο της ΑΕΚ.

Αυτή η ομάδα σημαίνει πολλά για εμένα.

Όλοι γνωρίζουν ότι νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, όχι μόνο σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο, αλλά και σε αυτή την υπέροχη χώρα.

Η ΑΕΚ σημαίνει για εμένα να νιώθω ασφαλής, να νιώθω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου και ξέρω ότι η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου» ήταν τα λόγια του Τσούμπερ, για να πάρει στη συνέχεια τον λόγο ο Μάνταλος ο οποίος ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου χρόνια πολλά σε αυτή στην ΑΕΚ μας.

Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το γήπεδο.

 

Τώρα καταλαβαίνω την ενέργεια που σου δίνει αυτό το γήπεδο. Έχω δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί με την ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα αν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο από την αρχή.

Όπως νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μου, νιώθω και εγώ πανευτυχής. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ» με τον ίδιο όπως είναι λογικό να αποθεώνεται από τον κόσμο.

To άρθρο Τσούμπερ: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου» – Μάνταλος: «Να κλείσω την καριέρα μου εδώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button