ΕνημέρωσηΠολιτική

«Το να φύγει ο Τσακαλώτος δεν λέγεται διάσπαση, λέγεται έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι το νερό» – Galaksias Portal News

Κριτική στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στην «Ομπρέλα» μετά την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του.

«Τώρα, το να φύγει ο Τσακαλώτος δεν λέγεται και ακριβώς διάσπαση, λέγεται “έφυγε μια σταγόνα από το ποτήρι το νερό”», σχολιάζει καυστικά, ενώ, με αφορμή την ομιλία του πρώην ΥΠΟΙΚ, στην οποία υποστήριξε ότι υπάρχει χώρος για νέο κόμμα ανάμεσα σε ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει δηκτικά ότι «υπάρχει ένας διάδρομος που μπορεί να περάσει» και προσθέτει: «Στο χολ της Ιστορίας θα μείνεις. Στο χολ της Ιστορίας θα μείνετε όλοι εσείς. Γιατί δεν τον έψαχνες από την αρχή αυτόν τον χώρο και πήγες και χώθηκες κι εσύ εκεί;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφήστε λίγο την Ιστορία ήσυχη και μην ψάχνετε να βρείτε χώρους εκεί που δεν υπάρχουν» προσθέτει ο Λάκης Λαζόπουλος. Παραθέτει μάλιστα μια φωτογραφία με τους Νίκο Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση, χαρακτηρίζοντάς τους «κουρασμένα παλικάρια». «Αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη η ιδεολογία της Αριστεράς. Τα κόμματα αυτά πάνε να μετατραπούν σε μουσειακές αναπαραστάσεις. Δεν μιλάει στο σήμερα η Αριστερά», συνεχίζει.

Στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου μπήκε και η αναφορά του κ. Τσακαλώτου ότι «άλλο που δεν μας βγήκε η απλή αναλογική, εμείς δεν θα πάμε πίσω», καθώς, όπως λέει, «στο θέατρο αν δεν έρθουν οι θεατές δεν βρίζουμε τους θεατές, αλλάζουμε το έργο, κατεβάζουμε το έργο, δεν το πάμε και δεύτερη χρονιά. Δεν πάμε για δεύτερο χρόνο τα άδεια μας καθίσματα».

«Τρελάθηκαν τα μυρμήγκια στη μυρμηγκοφωλιά και σκοτώνονται μεταξύ τους ποιος θα είναι αρχηγός των μυρμηγκιών, ενώ δεν θα υπάρχει μυρμήγκι να τους ακολουθήσει» καταλήγει στο podcast του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button