Τρόπος Ζωής

Το να χάνει η μάνα το παιδί της καταλύει τους φυσικούς νόμους – Galaksias Portal News

Για εκείνη, η εγγονή της είναι πλέον η κόρη της. Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για την απώλεια της κόρης της και το πως η δουλειά και ο σύντροφός της, τη βοήθησαν να συνεχίσει.

Η Αιμιλία Υψηλάντη ανήκει στο καστ της υπερπαραγωγής του MEGA, Famagusta, μιας σειράς για την τραγωδία της εισβολής στην Κύπρο. «Είπα το ‘’ναι’’ αμέσως γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία στα κυπριακά θέματα. Η σειρά θα βοηθήσει τους Έλληνες να καταλάβουν μερικά πράγματα και μακάρι να πάει στο εξωτερικό», τόνισε η γνωστή ηθοποιός, που βρισκόταν, όπως είπε, στην Κύπρο τις μέρες της εισβολής.

«Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου. Κατάλαβα ότι δεν μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που εγώ επιθυμώ», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη».

«Η δουλειά είναι βοηθητική για όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα. Τις απώλειες τις κουβαλάμε και με αυτές συμπορευόμαστε.

Μια μάνα όταν χάσει το παιδί της είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, διότι καταλύει τους φυσικούς νόμους. Ο φυσικός νόμος είναι να φύγουν πρώτα οι μεγάλοι. Όταν λοιπόν νιώθεις ότι έχει καταλυθεί ένας φυσικός νόμος, αυτό έχει διαταράξει τις ισορροπίες», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη αναφερόμενη στον ξαφνικό θάνατο της κόρης της, πριν από έναν χρόνο.

«Στις δυσκολίες, η συντροφικότητα έπαιξε μεγάλο ρολό. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Η σχέση μου με τον σύντροφό μου έχει εξελιχθεί με τα χρονιά, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια», συμπλήρωσε.

 

Σε σχέση με τη δουλειά της , είπε πως πλήρωσε την ευγένεια της στη δουλειά καθώς δεν διεκδίκησε αυτά που μπορούσε να διεκδικήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button