ΕνημέρωσηΠολιτική

Ακρόαση χορευτών-χορευτριών για την παραγωγή «Κοππέλια» – Galaksias Portal News

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ακρόαση για χορεύτριες – χορευτές για τις ανάγκες στελέχωσης της παραγωγής Κοππέλια κατά το διάστημα από 19 Μαρτίου έως 19 Μαΐου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στην ακρόαση οφείλουν να αποστείλουν έως και την 8η Φεβρουαρίου 2024, ώρα 14.00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση balletcompany@nationalopera.gr, αναγράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος το ονοματεπώνυμό τους και την ένδειξη «Ακρόαση – Κοππέλια», τα εξής δικαιολογητικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

α) το έντυπο της αίτησης συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο
β) βιογραφικό σημείωμα
γ) φωτογραφία
δ) βίντεο με μία νεοκλασική ή σύγχρονη χορογραφία
ε) δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τo έντυπο της αίτησης καθώς και τη δήλωση συγκατάθεσης από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ (www.nationalopera.gr). Η δήλωση συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους αφού συμβουλευτούν την πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ.

Δικαιούμενοι υποβολής αίτησης συμμετοχής στην ακρόαση είναι Χορεύτριες και Χορευτές που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1991 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2003.
Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις οι οποίες θα σταλούν εκπρόθεσμα, μετά την 8ηΦεβρουαρίου 2024,ή/και δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν θα γίνονται δεκτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΕΛΣ δεσμεύεται για την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας ως προς τα προσωπικά δεδομένα των αιτούντων. Πρόσβαση στις αιτήσεις θα έχουν αποκλειστικά τα πρόσωπα εντός της ΕΛΣ, που έχουν εξουσιοδότηση για αυτό και κανένας τρίτος.

Η αξιολόγηση των δικαιολογητικών και η επιλογή για συμμετοχή στην ακρόαση θα γίνει από τον Διευθυντή Μπαλέτου της ΕΛΣ και από έναν/μία βοηθό Χορογράφου του Μπαλέτου της ΕΛΣ. Κατόπιν τούτου, όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση έως την 12η Φεβρουαρίου 2024.

Όσοι εκ των συμμετεχόντων κληθούν για συμμετοχή στην ακρόαση θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα της ακρόασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον του Διευθυντή Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Χορογράφου της παραγωγής Κοππέλια στις 13 Φεβρουαρίου στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74).

Οι Χορεύτριες και οι Χορευτές που θα κληθούν να προσέλθουν στην ακρόαση θα διδαχθούν συγκεκριμένη σύγχρονη χορογραφία από τον Χορογράφο της παραγωγής Κοππέλια ή/και συνεργάτη αυτού.

Οι Χορεύτριες και οι Χορευτές θα χρειαστούν άνετα ρούχα και παπούτσια πρόβας.

Η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.

Οι Χορευτές ή οι Χορεύτριες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν στην Εθνική Λυρική Σκηνή για το διάστημα από 19 Μαρτίου έως 19 Μαΐου 2024.

Επισημαίνεται ότι η Εθνική Λυρική Σκηνή διατηρεί το δικαίωμα να μη στελεχώσει την παραγωγή Κοππέλια από Χορεύτριες ή Χορευτές που θα συμμετάσχουν στην ως άνω ακρόαση, καθώς και να ανακοινώσει νέα ακρόαση για την ίδια παραγωγή σε οποιονδήποτε μεταγενέστερο χρόνο.

Τα ονόματα των Χορευτριών και των Χορευτών που θα συμμετέχουν στην παραγωγή Κοππέλια θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button