Επικαιρότητα

Έφυγε από το σπίτι και εν συνεχεία κατήγγειλε τον πατέρα της για εξύβριση και αδιαφορία – Galaksias.com

Σοκ από το δράμα της 13χρονης στο Ηράκλειο: Έφυγε από το σπίτι και εν συνεχεία κατήγγειλε τον πατέρα της για εξύβριση και αδιαφορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κορίτσι απομακρύνθηκε προσωρινά από το σπίτι και νοσηλεύεται προληπτικά στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο το γεγονός ότι ένα 13χρονο κορίτσι έφυγε από το σπίτι του, κοιμόταν σε εγκαταλελειμμένο όχημα για δύο μέρες και εν συνεχεία κατήγγειλε τον πατέρα της στην Αστυνομία για κακομεταχείριση αλλά και για το γεγονός ότι δεν την αναζήτησε παρά την απουσία της επί δύο 24ωρα.

Η μήνυση για εξύβριση και έκθεση σε κίνδυνο έγινε στο Α’ Α.Τ Ηρακλείου το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου από την ανήλικη με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 41χρονος πατέρας δεν την αναζήτησε όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι της, στις 29 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου διαμένουν, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι αξιόποινο σε βάρος του βουλγαρικής καταγωγής πατέρα της ανήλικης. Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση άνδρες συνέλαβαν τον 41χρονο για παραμέληση εποπτείας και έκθεση σε κίνδυνο ανηλίκου.

Το κορίτσι απομακρύνθηκε προσωρινά από το σπίτι και νοσηλεύεται προληπτικά στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει μητέρα.

Τέλος, δεν αποκλείεται να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button