Τρόπος Ζωής

Στον κόσμο αυτόν ας μην είναι όλοι Νταλάρες, ας είναι μόνο ένας – Galaksias Portal News

“Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάποιοι μπορεί να είναι σε ανάγκη και να κάνουν διαφημίσεις” είπε ο Αντώνης Γούναρης.

Ο Αντώνης Γούναρης απάντησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το θέμα των τελευταίων ημερών με την αντίδραση που είχε ο Γιώργος Νταλάρας προς τους δημοσιογράφους.

“Από μικρός έχω μακριά σχέση με τον Νταλάρα. Έχουμε μεγαλώσει μαζί κατά κάποιον τρόπο. Είναι ο μέγας Νταλάρας.

Έχουμε πέντε τραγουδιστές αυτήν τη στιγμή, που είναι οι μεγάλοι ογκόλιθοι του τραγουδιού. Έχει την άποψή του και την είπε με τον τρόπο που την είπε.

Έχει πει κατά διαστήματα καλά λόγια για κάποιους και κάποια άλλα που δεν συμφωνεί. Σε έναν κόσμο που θα ήταν όλοι Νταλάρες, δεν θα υπήρχε σύγκριση.

Τώρα αν αυτός νομίζει ότι όλοι πρέπει να έρθουν προς τη μεριά του και να γίνουν ποιοτικοί, δεν θα υπήρχε μέτρο σύγκρισης.” ανέφερε ο Αντώνης Γούναρης.

“Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάποιοι μπορεί να είναι σε ανάγκη και να κάνουν διαφημίσεις. Ο καθένας κινείται με τον τρόπο που του προστάζει το μυαλό του.

Αν εμένα μου πούνε να κάνω μία διαφήμιση με τρυπάνια, όπως έκανε ο Σβαρτσενέγκερ, θα έλεγα ναι φυσικά γιατί θα το είχα ανάγκη.

Τώρα η άποψη του Νταλάρα, είναι η άποψη του μεγάλου Νταλάρα. Από αγάπη το λέω αυτό και μεροληπτώ όταν μιλώ για τον Νταλάρα γιατί είναι δικός μου άνθρωπος” πρόσθεσε ο Αντώνης Γούναρης.

To άρθρο Αντώνης Γούναρης: Στον κόσμο αυτόν ας μην είναι όλοι Νταλάρες, ας είναι μόνο ένας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button