ΑθλητικάΕνημέρωση

Η αμφισβητούμενη τελευταία φάση του ματς και το buzzer beater νικητήριο γκολ της Ισπανίας – Galaksias Portal News

Το απίστευτο τέλος του “μικρού” τελικού στην Ντόχα. Τρία επιθετικά φάουλ χρέωσαν οι διαιτητές στην Εθνική πόλο των γυναικών και η Ισπανία σκόραρε σε άδειο τέρμα, το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η εθνική πόλο των γυναικών ηττήθηκε με δραματικό από την Ισπανία (10-9) στον “μικρό” τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα. Η τελευταία φάση του αγώνα “σήκωσε” έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Γαλανόλευκης.

Το γκολ της Ρουίθ σε κενό τέρμα στην εκπνοή άφησε… ξερές τις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου και έδωσε στην Ισπανία το χάλκινο μετάλλιο.

Στην τελευταία ελληνική επίθεση, πριν καλά-καλά γίνει η επαναφορά της μπάλας -μετά από τάιμ άουτ- και με την τερματοφύλακα, Σταματοπούλου να έχει πάει στην επίθεση για να βοηθήσει στην επίτευξη του νικητήριου γκολ, οι διαιτητές σταμάτησαν το παιχνίδι δύο φορές για επιθετικό φάουλ, με τις Ισπανίδες να ανακτούν την κατοχή και να σκοράρουν σε κενή εστία.

Δείτε την τελευταία φάση του μικρού τελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος

To άρθρο Εθνική πόλο γυναικών: Η αμφισβητούμενη τελευταία φάση του ματς και το buzzer beater νικητήριο γκολ της Ισπανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button