Επικαιρότητα

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης στο Event Plaza -Δείτε φωτογραφίες

 

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας την 3.2.2024 στο κέντρο διασκέδασης Event Plaza. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κ. Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας -Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινιδης , ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πάρης Κουκουλοπουλος , ο Δήμαρχος Κοζάνης κ . Γιάννης Κοκκαλιαρης και η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού κα Ολγα Πουταχιδου. Ο χορός ήταν αφιερωμένος στα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου μας . Ήταν μια πρωτοβουλία του ΔΣ ώστε να τιμήσουμε τους πρωτοπόρους του Συλλόγου που έθεσαν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην περιοχή και συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί δρομική κουλτούρα στην περιοχή της Κοζάνης.

Τυχερός της βραδιάς ήταν το ιδρυτικό μέλος μας κ Πέτρος Πατουλιδης, στον οποίο ευχόμαστε πολύ τύχη και υγεία στη ζωή του. Να ευχαριστήσουμε τον κύριο Υπουργό Σταθη Κωνσταντινιδη για την ευγενική του χορηγία να προσφέρει δώρο ένα «διακοσμητικό γούρι»στον τυχερό της βραδιάς . Επισης βραβεύτηκε η Κορινα Τζήκα, κόρη του μέλους μας Γιάννη Τζήκα ως νεαρότερη μαραθωνοδρόμος κ ο κ. Νίκος Σκαρκαλας, ως γηραιότερος δρομέας του Λασσανειου Δρόμου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολυ κέφι και χορό.

Να είμαστε καλά και η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης να ανταμώσει του χρόνου ακόμη πιο δυνατή.

Τα μέλη μας και δη τα ιδρυτικά απέδειξαν ότι εκτός από εξαιρετικοί δρομείς είναι και φοβεροί χορευτές !!! Να ευχαριστήσουμε όλα τα καταστήματα της Κοζάνης για τις προσφορές τους ειδικά το X-Treme Stores Κοζάνης, Theodoridis Sport , το Έπιπλο Ευκολίδης, Κοζάνη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button