Κόσμος

Αποχωρώ από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν – Galaksias.com

Μετά τη βαριά ήττα, με 5-3, από τη Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου» το βράδυ του Σαββάτου (27/1), ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, κάλεσε τον Τσάβι να μιλήσουν. Οι δύο άνδρες έμειναν κλεισμένοι για αρκετή ώρα στην αίθουσα.

Και στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του: «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι στις 30 Ιουνίου θα αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία. Μιλήσαμε, η κατάσταση αξίζει μια αλλαγή πορείας και δεν μπορώ να επιτρέψω αυτήν την κατάσταση. Το είχα αποφασίσει πριν από λίγες ημέρες. Αυτή είναι η στιγμή. Ο σύλλογος χρειάζεται μια αλλαγή δυναμικής. Σκεπτόμενος τον σύλλογο, τους παίκτες… παίζουν με υπερβολική ένταση. Το καλύτερο είναι να φύγω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω μπορούμε να κάνουμε μια υπέροχη σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσάβι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2021 και ενώ είχε κάνει μεγάλη καριέρα ως αθλητής φορώντας τη φανέλα της.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button