ΑθλητικάΕνημέρωση

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η πρόταση να καθαρίζει τουαλέτες – Galaksias Portal News

Πώς ο Αντρέας Μπρέμε βρέθηκε από την κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου να είναι άστεγος και να του δίνουν δουλειά καθαριστή. Η κακή διαχείριση των χρημάτων που τον έφτασε στον πάτο.

Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο, μετά την είδηση του θανάτου του Αντρέας Μπρέμε. Ο θρυλικός Γερμανός ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι του στο Μόναχο.

Ο Αντρέας Μπρέμε ήταν ένας από τους πιο ποιοτικούς αριστερούς μπακ που πέρασαν από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Φόρεσε τη φανέλα των Ζααρμπρίκεν, Καϊζερσλάουτερν, Μπάγερν, Ίντερ και Σαραγόσα, ενώ αγωνίστηκε με την εθνική Γερμανίας 86 φορές με απολογισμό 8 γκολ.

Σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του ήταν το γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990, όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι χάρισε το τρόπαιο στην εθνική Γερμανίας με αντίπαλο την Αργεντινή του Μαραντόνα.

Ο Αντρέας Μπρέμε έζησε μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο μετά το τέλος της καριέρας του ήρθε η κατηφόρα….

Κάνοντας μια πολύ κακή διαχείριση, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να αφήσει λεφτά στην άκρη. Όταν σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, προσπάθησε να βγάλει χρήματα να ζήσει και πάλι μέσω της στρογγυλής θεάς, καθώς εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στη Στουτγκάρδη του Τραπατόνι τη σεζόν 2005-06. Ο Ιταλός τεχνικός ήξερε τα προβλήματα του Μπρέμε και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει όσο μπορούσε. 

Η δουλειά στη Στουτγκάρδη ήταν η τελευταία του στον χώρο του ποδοσφαίρου και με τη συνέχεια να είναι τρομερά δύσκολη για τον Μπρέμε, καθώς λίγα χρόνια αργότερα έχασε το σπίτι του. Για την ακρίβεια του το πήρε η εφορία!

Τα χρέη προς το γερμανικό κράτος είχαν συσσωρευθεί (200.000 ευρώ), δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν υπήρχε πλέον και έτσι ο Μπρέμε έφτασε από την κορυφή του κόσμο στον πάτο.

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε πρόταση για να καθαρίζει τουαλέτες, ωστόσο την αρνήθηκε. Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, βλέποντας την κατάσταση του, προσπάθησε να τον βοηθήσει να επιβιώσει.

 “Έχουμε την υποχρέωση να προσπαθήσουμε να τον βγάλουμε έξω από αυτή την κατάσταση, έχει δώσει πολλά στο γερμανικό ποδόσφαιρο χαρίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο στη χώρα μας. Το γερμανικό ποδόσφαιρο οφείλει να του πει ευχαριστώ βοηθώντας τον”, είχε δηλώσει ο Μπεκενμπάουερ.

To άρθρο Αντρέας Μπρέμε: Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η πρόταση να καθαρίζει τουαλέτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button