Κόσμος

Βαρύ κατηγορητήριο για δύο άνδρες – Galaksias.com

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε δεύτερο βαθμό και σωρεία άλλων αδικημάτων βρίσκονται δύο άνδρες για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην παρέλαση μετά την νίκη των Kansas City στο Super Bowl.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του εισαγγελέα της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ που βγήκε την Τρίτη (20/2) πρόκειται για τους Λίντελ Μέις και τον Ντόμινικ Μίλερ, οι οποίοι για να αφεθούν ελεύθεροι πρέπει να καταβάλουν εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων (924.885 ευρώ).

Οι έρευνες των Αρχών, αποκάλυψαν πως το αιματηρό περιστατικό που κόστισε τη ζωή σε μία γυναίκα, σύμφωνα με το CNNi, προκλήθηκε από μια λεκτική διαμάχη του Μέις, με κάποιο άλλο άτομο από το πλήθος, η οποία εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε άγριο καυγά. Τελικά, ο Μέις τράβηξε ένα πιστόλι, ακολούθησε ο Μίλερ και άλλοι οδηγώντας στη συμπλοκή.

Οι δυο τους δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον πριν από εκείνη την ημέρα..

Και οι δύο κατηγορούμενοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και βρίσκονται υπό κράτηση μετά το περιστατικό.

Ομολογούν οι κατηγορούμενοι πως «άνοιξαν πυρ»

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, έχουν συλλεγεί αναλυτικά στοιχεία για το τι συνέβη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, μεταξύ των οποίων και οι φερόμενες ομολογίες από τους δύο άνδρες που κατηγορούνται για φόνο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button