Κόσμος

Άνδρας προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον δίδυμό του για βιασμούς – Καταδικάστηκε σε 140 χρόνια – Galaksias.com

Ο Κέβιν Κόνθερ, 58 ετών, καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο για δύο βιασμούς – ενός εννιάχρονου κοριτσιού και μιας δρομέα – και πολλές άλλες κατηγορίες, μία από τις οποίες αφορούσε τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός 12χρονου θύματος, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Όραντζ.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κόνθερ, και τον δίδυμο αδελφό του, το 2019, αφού η τεχνολογία DNA τους συνέδεσε με τον βιασμό ενός εννιάχρονου κοριτσιού το 1995, το οποίο περπατούσε στο σπίτι του αφού είχε αγοράσει σχολικά είδη, και έναν άλλο το 1998 σε βάρος μιας 32χρονης δρομέα.

Ο Κόνθερ άρπαξε την δρομέα και της έκλεισε το στόμα αφού πήδηξε από τους θάμνους φορώντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Οι δίδυμοι συνελήφθησαν και οι δύο, καθώς έχουν το ίδιο DNA, αλλά οι καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ του ζευγαριού αποκάλυψαν «πολλαπλές ενοχοποιητικές δηλώσεις του Κόνθερ, συμπεριλαμβανομένης της παραδοχής ότι αυτός πραγματοποίησε τα εγκλήματα», σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα.

Δικαστής καταδίκασε τη Δευτέρα (31/1) τον Κόνθερ σε 140 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη, ενώ ο δίδυμος αδελφός του δεν έχει κατηγορηθεί.

«Το DNA ήταν ο κρίκος που έδωσε σε αυτό το τέρας ένα όνομα – και αυτό το όνομα είναι Κέβιν Κόνθερ», δήλωσε ο Τοντ Σπίτζερ, δικηγόρος της κομητείας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button