Επικαιρότητα

Κορυφώθηκαν με το Καρναβάλι Αταλάντης οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τα σχολεία και τους συλλόγους της περιοχής συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 το καρναβάλι της Αταλάντης, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, κατοίκων και επισκεπτών.

Στο καρναβάλι της Αταλάντης συμμετείχαν πεζοπόρα τμήματα και πιο συγκεκριμένα το 1ο, το 2ο και το 3ο Νηπιαγωγείο Αταλάντης, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Αταλάντης, το Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο Αταλάντης, το Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, η σχολή χορού Baila Amor, ο Σύλλογος Γυναικών Αταλάντης καθώς και καρναβαλικά άρματα με θέματα από την επικαιρότητα. Το κέφι και η καλή διάθεση των συμμετεχόντων όλων των ηλικιών που δεν έπαψαν να χορεύουν στιγμή προσέφεραν έντονες αποκριάτικες στιγμές στους θεατές. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης έλαβε χώρα το παραδοσιακό γαϊτανάκι στην πλατεία της Αταλάντης από το χορευτικό του Δήμου Λοκρών, ενώ ακολούθησε χορός.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην προετοιμασία και υλοποίηση του καρναβαλιού της Αταλάντης, καθώς και τα Super Market My market, Γαλαξίας, Σκλαβενίτης Αταλάντης, Σκλαβενίτης Μαλεσίνας, την εταιρεία Vagias Foods, το Κελάρι Μπούτσικας, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και την εταιρεία Τσακίρης 3Ε για την χορηγία τους στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Λοκρών.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αθανάσιος Αγγελής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου, κ. Σπυριδούλα Δημάκη, κ. Μαίτα Γιαννοπούλου, κ. Αγγελής Μπούτσικας, κ. Γεώργιος Δουμπιώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αταλάντης κ. Ιωάννης Νιαβής και τοπικοί σύμβουλοι.

Το τριήμερο πραγματοποιήθηκαν παράλληλες αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Λοκρών από τις Κοινότητες, τους Συλλόγους και τα Σχολεία με τη συνδρομή του Δήμου.

The post Κορυφώθηκαν με το Καρναβάλι Αταλάντης οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Λοκρών appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button