Τρόπος Ζωής

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση

Το Survivor, η αναγνωρισιμότητα, τα λάθη και ο νέος της σύντροφος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (23.04.2024) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

«Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση», ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σημειώντας ότι «πλέον μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ανεβάσω στα social media ή δεν θα πιάσω το χέρι του συντρόφου μου».

Του συντρόφου της, Γρηγόρη Μόργκαν, «δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα. Δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω, είμαι και εγώ στην ίδια φάση οπότε τέλεια», συνέχισε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραδέχτηκε ότι κάποτε ήθελε να παντρευτεί αλλά τώρα, πράγματα είναι αλλιώς. «Τον γάμο τον είχα στο μυαλό μου πιο παλιά. Πλέον έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει. Εγώ ήθελα από τα 25 μου να παντρευτώ αλλά πέρασαν πολλά χρόνια».

Στο σκέλος της συζήτησης για τα επαγγελματικά της και την απόφασή της να κάνει ένα διάλλειμα από την τηλεόραση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Είχε χτυπήσει το τηλέφωνο για την τηλεόραση αλλά συνειδητά αποφάσισα να κάνω μια παύση για να τα βρω με εμένα.

Πέρασα χρόνο με εμένα, με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου. Έκανα ταξίδια που δεν μπορούσα. Πήγα στη Χαβάη δύο φορές, έκανα σερφ και τα κύματα είναι ακριβώς αυτά που ακούγονται. Μου αρέσει να πηγαίνω σε προορισμούς που έχει καλοκαίρι και θάλασσα».

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και Survivor. «Πήγα το 2017 και έκατσα έξι μήνες, ήμουν η τελευταία γυναίκα. Τι το ήθελα και πήγα στο All Star; Πλέον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομίζω ότι έχω μεγαλώσει», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μην κρύβοντας ότι η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από το παιχνίδι και τη βοήθησε αλλά και τη δυσκόλεψε.

«Έχουν μείνει ωραίες στιγμές αλλά και άβολες. Όσον αφορά τα προσωπικά που λένε αν χώρισα, να παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά πλέον δεν τα αφήνω να με αγγίξουν. Αν δεν ασχολούνταν μαζί μου, θα με πείραζε. Θα προχωρούσα τη ζωή μου αλλά γιατί το έκανα; Μπήκα στο παιχνίδι και μου ήρθε η αναγνωρισιμότητα. Τα επαγγελματικά μου άλλαξαν και η οικονομική μου κατάσταση προφανώς».

Δεν ασχολήθηκα με την αθλητική δημοσιογραφία αυτά τα επτά χρόνια. Δεν έχω βάλει την τελεία μου. Ωστόσο, νομίζω ότι 13-14 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ ήμουν από τις τυχερές που έκανα πολλά πράγματα. Είμαι γεμάτη! Είμαι αγοροκόριτσο, δεν με φλέρταραν. Παραμένω λίγο αγοροκόριτσο και στην ψυχή. Μπορώ να τους καταλάβω τους άντρες αλλά όχι πάντα», συμπλήρωσε.

To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button