ΑθλητικάΕνημέρωση

Ποτέ ξανά σε άδεια OPAP Arena – Galaksias Portal News

Ο κόσμος της ΑΕΚ επιστρέφει στην Opap Arena ύστερα από 2,5 μήνες στο παιχνίδι με την Κηφισιά και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας, τόνιζοντας την αυστηροποίηση των ποινών απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και την έδρα, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ ξανά στο μέλλον να αγωνιστούν χωρίς τη συμπαράσταση των φιλάθλων οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης και ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι της ΑΕΚ,

Μετά από 76 μέρες, την Κυριακή δίνουμε και πάλι ραντεβού στο Σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Σπίτι μας που έκλεισε χωρίς δική μας ευθύνη, αλλά ανοίγει και πάλι τις πόρτες του με απόλυτη δική μας ευθύνη για καθετί που συμβαίνει σε αυτό!

Η ΑΕΚ δεν πρέπει ποτέ ξανά να αγωνιστεί σε άδεια OPAP Arena! Δεν πρέπει ποτέ ξανά να βρεθούν μόνοι τους στο γήπεδό μας ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές μας!

Υπάρχει ένα νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο που δεν αφήνει περιθώρια για επιπολαιότητα και ανευθυνότητα σε κανέναν. Ένα νομικό πλαίσιο το οποίο αποτελεί κεντρική επιλογή της πολιτείας και η τήρηση του αποτελεί υποχρέωση όλων μας. Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

Η OPAP Arena περιμένει να μας υποδεχτεί και πάλι από το προσεχές ματς με την Κηφισιά με βάση αυτές τις πολύ συγκεκριμένες υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε όλοι μας. Δεν είναι θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι θέμα τήρησης των νέων μέτρων της πολιτείας και προστασίας τόσο της ομάδας μας, όσο και κάθε φίλου της ΑΕΚ προσωπικά.

Οι θύρες την Κυριακή ανοίγουν στις 16.30.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

Επιπλέον όποιος επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο τιμωρείται απευθείας από την πολιτεία με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Το ίδιο θα συμβεί και για όποιον νόμιμο κάτοχο εισιτηρίου βοηθήσει κάποιον άλλον να εισέλθει παράνομα. Ενδεχόμενη επαναλαμβανόμενη τέτοια συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αφαιρεί τα διαρκείας και δεν χορηγεί ξανά εισιτήριο στους παραβάτες.

Για όλες τις παραπάνω παραβάσεις (ρίψεις αντικειμένων ή και παράνομη είσοδος) επιβάλλονται από την πολιτεία πολύ σοβαρές ποινές τόσο στην ομάδα (κλείσιμο γηπέδου και βαρύτατα πρόστιμα) όσο και στον παραβάτη (πρόστιμα, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και ποινικές διώξεις που επιφέρουν και ποινές φυλάκισης).

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου μας ελέγχεται απευθείας από την Αστυνομία και στοιχεία παραβάσεων που τυχόν προκύπτουν αποστέλλονται άμεσα στις διωκτικές αρχές για επιβολή κυρώσεων στους παραβάτες.

Τονίζουμε ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδό μας οφείλουν να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Φίλοι της ΑΕΚ,

Για ένα μπουκάλι νερό που έπεσε στο παρκέ η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου που προβλέπει ποινές απευθείας από την πολιτεία. Το παράδειγμα δυστυχώς είναι μπροστά μας και δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει περιθώριο για το παραμικρό ίχνος ανευθυνότητας, απροσεξίας ή αμέλειας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, όσο τα γήπεδα ήταν ανοιχτά, αποδείχτηκε πως όταν θέλουμε, μπορούμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Πλέον αυτή η ανάγκη είναι μεγαλύτερη από ποτέ!

Έχουμε μπροστά μας άλλα επτά εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα από τα οποία τα τέσσερα θα είναι δεδομένα με ομάδες της πρώτης πεντάδας. Η έδρα μας θα πρέπει να είναι το έξτρα πλεονέκτημα που έχουμε συνηθίσει να είναι από τότε που επιστρέψαμε στο Σπίτι Μας. Είναι μόνο στο χέρι μας να το πετύχουμε!

Μετά από δύο μήνες σας περιμένουμε την Κυριακή στο ματς με την Κηφισιά για να ζήσουμε όλοι μαζί ξανά μία μεγάλη ΑΕΚτσήδικη γιορτή!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button