ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Η χειρότερη προσπέραση στην ιστορία – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Κάθε αυτοκίνητο είναι ένα θανατηφόρο όπλο εάν πέσει στα λάθος χέρια. Στο σημερινό βίντεο βλέπουμε την χειρότερη προσπέραση που έχουμε δει ποτέ, από την οποία δεν προέκυψε σύγκρουση, καθαρά από τύχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης με δύο λωρίδες και σε βροχερή μέρα, ένα φορτηγό κινείται αργά και έχει δημιουργήσει πίσω του μία σειρά από αυτοκίνητα. Σίγουρα κάποια στιγμή στο δρόμο παρακάτω θα υπήρχε διακεκομμένη γραμμή που θα επέτρεπε με ασφάλεια την προσπέραση, όμως υπήρχε κάποιος ανυπόμονος.

Ο πολύ βιαστικός αυτός οδηγός είπε «θέλω εδώ και τώρα να περάσω» και έτσι αποφάσισε χωρίς ορατότητα, σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε διπλή συνεχόμενη γραμμή και χωρίς το κατάλληλο αυτοκίνητο να προσπεράσει. Κατά τη διάρκεια της προσπέρασης του όμως αντιλήφθηκε πως δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει επειδή ερχόταν αυτοκίνητο (αυτό το οποίο ήταν εφοδιασμένο με dashcam και παρέχει το βίντεο).

Αντί λοιπόν ο οδηγός να φρενάρει και να ξαναμπεί πίσω από το φορτηγό (ή έστω να μείνει όσο πιο κοντά του γίνεται στη μέση του δρόμου), αποφάσισε να πατήσει τέρμα γκάζι και να… περάσει ανάμεσα στις μπαριέρες και την αντίθετη λωρίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ψυχραιμία του οδηγού με την κάμερα, που είδε όλες τις αντιδράσεις και δεν έκανε τιμονιά, έσωσε τη κατάσταση. Δείτε το βίντεο.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button