ΑθλητικάΕνημέρωση

Να συνεχίσει ανοδικά με τον Μπεντιλίμπαρ στον πάγκο – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (18:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 2) για την 24η αγωνιστική της Super League και θέλει να διατηρήσει σταθερή την πίεσή του προς τις ομάδες που προπορεύονται.

Συνέχεια στην… αντεπίθεσή του στη Super League θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, για την 24η “στροφή” του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν θριαμβευτικά από την Τούμπα (1-4) την περασμένη αγωνιστική, είδαν και τον Παναθηναϊκό να “γκελάρει” με την Λαμία και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση και στο -4 από τις δυο συγκεκριμένες ομάδες, αλλά και στο -8 από την πρωτοπόρο, ΑΕΚ.

Μεσοβδόμαδα, οι Πειραιώτες εξασφάλισαν τη συμμετοχή στους “16” του Conference League με τη (δεύτερη) νίκη τους με 1-0 επί της Φερεντσβάρος. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3×3 με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του και σε περίπτωση που έρθει και η 4η νίκη ο Βάσκος προπονητής θα έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα σε πάγκο ομάδας.

Απ’ την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης δίνει “μάχη” για να προσπεράσει τη Λαμία και να μπει στα play off της Super League (βρίσκεται στο -4). Στο “Γ. Καραϊσκάκης” όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ να πάρει τη νίκη (έχει 19 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει ροτέισον στη σημερινή αναμέτρηση. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ορτέγκα, Ρέτσος, Ντόη, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί και Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Χουλιάν Μπαρτόλο, Νίκου Παπαδόπουλου και Χουάν Μουνάφο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης – Κίνι, Μπιανκόν, Βέζο, Ρίτσαρντς – Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Γιόβετιτς, Καμπράλ – Ναβάρο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Χουχούμης – Γκος, Αλάγκμπε – Καλτσάς, Ζουγλής, Κρέσπι – Μιριτέλο.

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Νικολακάκης

Τέταρτος: Τσαγκαράκης

VAR: Ζαμπάλας, Νικολαΐδης

To άρθρο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Να συνεχίσει ανοδικά με τον Μπεντιλίμπαρ στον πάγκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button