Κόσμος

Τελικός Barcelona Open: Τσιτσιπάς-Ρουντ (Πρώτο σετ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 6) η μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 7) κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ (Νο 6) στον τελικό του Barcelona Open.

Μία εβδομάδα μετά τη μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό στο Μόντε Κάρλο, στο οποίο ο Τσιτσιπάς θριάμβευσε, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας φιλοδοξεί να νικήσει τον Νορβηγό, προκειμένου να πανηγυρίσει το δεύτερο τρόπαιό του σε διάστημα μίας εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aυτή είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που ο «Στεφ» φτάνει στον καταληκτικό αγώνα του συγκεκριμένου τουρνουά, διατηρώντας το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν στο χώμα,  με το ρεκόρ του να έχει εκτιναχθεί πλέον σε 10-0!

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Barcelona Open, νικώντας με ανατροπή 2-1 σετ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο 57).

Απέναντι στον Κάσπερ Ρούουντ ο Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να «σπάσει την κατάρα» των τελικών σε τουρνουά ATP 500, καθώς μέχρι τώρα σε 10 παρουσίες μετρά ισάριθμες ήττες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που τίθενται αντιμέτωποι οι δύο τενίστες, οι οποίοι μετρούν από 2 νίκες στα μεταξύ τους ματς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button