Τρόπος Ζωής

Η Sun δημοσιοποίησε τη βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Μετά από μήνες ανησυχιών και φημών που «οργίαζαν», βίντεο της Κέιτ Μίντλετον από δημόσια εμφάνισή της (μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ) βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που τα σενάρια για την υγεία της φουντώνουν, βίντεο δείχνει την Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο. 

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα στο παντοπωλείο του Ουίνσδορ. Η Sun και το TMZ έδωσαν αρχικά στην δημοσιότητα το στιγμιότυπο. Η SUN αναφέρει πως έδειχνε ευδιάθετη και χαλαρή. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο. «Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά».

Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημειώνει ο ίδιος.

Το «σούσουρο» μετά τις 2 εμφανίσεις χωρίς φωτογραφία

Υπενθυμίζεται πως μέχρι να δημοσιευθεί η φωτογραφία, η έξοδος αυτή θεωρούνταν η 2η μέσα στο Σαββατοκύριακο της Κέιτ Μίντλετον χωρίς να βγάλει φωτογραφία, κάτι που αύξησε τις φήμες για την υγεία της.

Η πρώτη ήταν όταν το ζευγάρι παρευρέθηκε σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους. Οι φήμες πάντως αφορούν όχι μόνο την κατάσταση της υγείας αλλά και τη σχέση για τη σύζυγό της.

Το ήδη επιβαρυμένο κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ με τις υπόνοιες που αφήνουν μερικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει εξωσυζυγική σχέση.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στις 17 Απριλίου όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.

Τέλος είναι πολύ πιθανόν, πάντα σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, μέχρι τότε να κάνει και κάποιες δηλώσεις. Από την μια για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της υγείας της, για την εγχείρηση δηλαδή που έκανε στην κοιλιά, στα μέσα του Ιανουαρίου, όπου δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες στην δημοσιότητα και από την άλλη για να μιλήσει για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες.

To άρθρο Η Sun δημοσιοποίησε τη βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button