Επικαιρότητα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το «KarVonval» και η παρέλαση καρναβαλιστών στην Πτολεμαΐδα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «KarVonval», οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Εορδαίας, και ιδιαίτερα η πρώτη παρέλαση καρναβαλιστών που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα. Συμμετείχαν πάνω από 2.000 καρναβαλιστές που εντυπωσίασαν με τα περίπου 20 άρματα και τις εντυπωσιακές στολές τους το πραγματικά τεράστιο πλήθος που συνέρρευσε όχι μόνο από την Πτολεμαΐδα και την Εορδαία αλλά και από γειτονικές πόλεις της περιοχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης.

Η πετυχημένη διοργάνωση γέμισε χαρά τα μέλη της ομάδας του Δήμου Εορδαίας και των φορέων που εργάστηκαν για το στήσιμο και το συντονισμό των εκδηλώσεων και της παρέλασης των καρναβαλιστών, καθώς είδαν να ανταμείβεται μια προσπάθεια που  ξεκίνησε μόλις πριν 2,5 μήνες και κινητοποίησε φορείς και πολίτες.

Το «KarVonval» σκόρπισε μεγάλο ενθουσιασμό στους πολίτες της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας, με αποτέλεσμα ήδη από σήμερα παρέες και ομάδες να αρχίζουν να οργανώνονται με στόχο να συμμετέχουν στην επόμενη καρναβαλική παρέλαση το 2025!

Τεράστια συμμετοχή παρατηρήθηκε και στις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα που πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της Πτολεμαΐδας, όπως και σε όλες της Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας, στις οποίες προσφέρθηκαν σαρακοστιανά εδέσματα στον κόσμο που βγήκε να πετάξει τον χαρταετό του και να διασκεδάσει την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Δήμος Εορδαίας ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων αυτών, όπως την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τους συλλόγους της πόλης και του Δήμου, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τα γυμναστήρια, τους επιχειρηματίες εστίασης και τις ομάδες και τις παρέες που συμμετείχαν με τα εντυπωσιακά τους άρματα στην πρώτη  αποκριάτικη παρέλαση.

Ευχαριστεί επίσης όλες τις υπηρεσίες που συνέδραμαν στο όλο εγχείρημα, όπως το Τμήμα Τροχαίας της ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία που επιφορτίστηκαν με τη διευκόλυνση της κυκλοφορία και την τήρηση της τάξεως, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου που ανέλαβαν δράση αμέσως μετά και καθάρισαν και ευπρέπισαν τους δημόσιους χώρους, αλλά και όλους όσους ενθάρρυναν και στήριξαν με το δικό τους τρόπο τους διοργανωτές και τις ομάδες για την επιτυχία του 1ου «KarVonval».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στην Αυτοκινητιστική Λέσχη Εορδαίας για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα το ραδιοφωνικό σταθμό “TrueStory Radio” και την Αναστασία Κοτζακόλιου για την παρουσίαση της παρέλασης.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button