ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής μαζί με τη σύζυγό του – Galaksias Portal News

O Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ στην εκπομπή του «The Late Show with Stephen Colbert» αποκάλυψε ότι μαζί με τη σύζυγό του Έβελιν θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο ένα βιβλίο μαγειρικής.

Το «Does This Taste Funny? Recipes Our Family Loves» όπως είναι ο τίτλος του χρειάστηκε δύο χρόνια για να δημιουργηθεί ενώ όπως ανέφερε ο Κόλμπερτ σε δήλωσή του είναι «φτιαγμένο με αγάπη και…πολύ βούτυρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιβλίο από τις εκδόσεις Celadon Books, είναι γεμάτο με «αγαπημένες συνταγές» της Νότιας Καρολίνας καθώς και από μέλη της οικογένειας. Συνολικά, καταγράφει πάνω από 100 συνταγές αποτίοντας φόρο τιμής στην πόλη τους το Τσάρλεστον ενώ υπάρχουν καθημερινά πιάτα εμπνευσμένα από τη ζωή τους στο Νιου Τζέρσεϊ.

«Οι αναγνώστες θα απολαύσουν αστείους διαλόγους, ιστορίες καθώς και πανέμορφες φωτογραφίες από τις συνταγές. Επίσης τα χαλαρά στιγμιότυπα της οικογένειας στο σπίτι, θα τους κάνουν να νιώσουν ότι βρίσκονται στην κουζίνα με την Evie, τον Stephen, τα παιδιά, τον σκύλο τους Benny καθώς και με την υπόλοιπη οικογένεια που βρίσκεται στην καρδιά των Κόλμπερτ», αναφέρει η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου.

Σύμφωνα με το People, το βιβλίο μαγειρικής δια χειρός Στίβεν Κόλμπερτ θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button