ΑθλητικάΕνημέρωση

Αναβλήθηκε το Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου για τη Bundesliga – Galaksias Portal News

Μπορεί η Bundesliga να ξεκίνησε και πάλι, μετά το καθιερωμένο “διάλειμμα” λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Γερμανία, αλλά η κακοκαιρία φαίνεται πως προκαλεί ακόμα προβλήματα και έφερε την αναβολή του Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου.

Η κακοκαιρία που πλήττει τη Γερμανία, οδήγησε στην αναβολή της αυριανής (19/1) αναμέτρησης μεταξύ της Μάιντς και της Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία επρόκειτο να ανοίξει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή (DFL), «ο σχηματισμός πάγου στο κατώτερο τμήμα των εξεδρών, καθώς και στις διαδρομές πρόσβασης προς το γήπεδο της Μάιντς, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των θεατών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου που αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών. Είχε προηγηθεί το ματς με τη Μπάγερν στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης στη γερμανική πρωτεύουσα. Ο εν λόγω εξ αναβολής αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Τετάρτη (24/1), ενώ η νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση με τη Μάιντς θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

To άρθρο Αναβλήθηκε το Μάιντς – Ουνιόν Βερολίνου για τη Bundesliga δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button