ΑθλητικάΕνημέρωση

Νιώθω μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ! Αισθάνομαι πως εκπροσωπώ ένα μέρος αυτής της ομάδας – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την αγάπη του για την ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την έδρα της Ένωσης στα Άνω Λιόσια, ενόψει των αγώνων της Εθνικής με την Ρουμανία στο Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην κάμερα της μπασκετικής ΑΕΚ, μίλησε για μια ακόμα φορά για την αγάπη του για τους “κιτρινόμαυρους” αλλά και για το τμήμα μπάσκετ (σ.σ. χαρακτήρισε το άθλημα, ως ένα από τα αγαπημένα του), ενώ στάθηκε και στους οπαδούς της ομάδας και στην έδρα της στα Άνω Λιόσια.

«Νιώθω πως δεν εκπροσωπώ μόνο την Ελλάδα αλλά και ένα μικρό μέρος αυτής της ομάδας. Εύχομαι να περάσω λίγο παραπάνω χρόνο στην Ελλάδα. Μακάρι να έρθω να υποστηρίξω και την ομάδα στο μπάσκετ. Ένα από τα αθλήματα με τα οποία ήμουν παθιασμένος. Έπαιζα με τον αδερφό μου μπάσκετ όταν ήμουν μικρός» τόνισε, ενώ ανέφερε πως θα έπαιζε πλέι μέικερ, εάν είχε ακολουθήσει καριέρα μπασκετμπολίστα.

«Νιώθω μεγάλη αγάπη προς την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι οι ΑΕΚτζήδες είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί. Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο (σ.σ. των Άνω Λιοσίων). Για συνθήκες τένις, ταιριάζει τέλεια.», είπε μεταξύ άλλων και προσκάλεσε τον κόσμο να έρθει να υποστηρίξει την Ελλάδα στα ματς με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ! Αισθάνομαι πως εκπροσωπώ ένα μέρος αυτής της ομάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button