Επικαιρότητα

Σάλος με τη χλιδή στον γάμο της Ελέτσι και του γιατρού – Τι έλεγε τότε και τώρα (vid)

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάλιστα, σε παλιότερες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει, με καμάρι, πως ο γάμος της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, κόστισε περίπου 50.000 ευρώ τα οποία μάλιστα είχε τονίσει πως τα είχε πληρώσει ο γαλαντόμος σύζυγός της.

Σε έλεγχο του «χλιδάτου» γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκάτριου Λεμονίδη προέβησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εξόδων,αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα social media, απ’ όπου διαπιστώθηκε ότι δεν πληρώθηκε ο τραγουδιστής που εμφανίστηκε στο γαμήλιο πάρτι τους αλλά ούτε και η wedding planner.

Επίσης δεν προκύπτει από κάπου ότι έγινε η διαβίβαση κάποιου παραστατικού από την επιχείρηση, που παρείχε τα σερβίτσια της δεξίωσης, ενώ δεν υπάρχουν και ενδείξεις τιμολόγησης των υπηρεσιών του κομμωτηρίου, που επιμελήθηκε το χτένισμα της νύφης. Η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το μακιγιάζ της νύφης δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τις υπηρεσίες της. Tο κοσμηματοπωλείο, από το οποίο αγοράστηκε το γαμήλιο δαχτυλίδι, δεν διαβιβάζει στοιχεία πώλησης. Ακόμη δεν προκύπτει διαβίβαση παραστατικού παροχής υπηρεσιών για τις υπηρεσίες φωτογράφισης. Από τα διαβιβασθέντα στοιχεία στο myDΑΤΑ δεν προκύπτει η έκδοση παραστατικού για την παρουσία του μουσικού στον γάμο. Το πρόσωπο, που διακόσμησε με μπαλόνια τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης δεν δηλώνει εισοδήματα. Μάλιστα η ατομική επιχείρηση δημοσίων σχέσεων που ανέλαβε την προβολή του γάμου δεν προέκυψε να διαβίβασε παραστατικό προς το ζευγάρι για τις υπηρεσίες της.

Επιπλέον η εταιρεία νυφικών δεν φαίνεται να έχει εκδώσει παραστατικό για τα ρούχα, που έφτιαξε. Το κτήμα, που έγινε ο γάμος, η ατομική επιχείρηση παρασκευής της γαμήλιας τούρτας, το ανθοπωλείο που είχε αναλάβει τον στολισμό φαίνεται πως εξέδωσαν παραστατικά χαμηλότερης αξίας από την πραγματική.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάλιστα, σε παλιότερες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει, με καμάρι, πως ο γάμος της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, κόστισε περίπου 50.000 ευρώ τα οποία μάλιστα είχε τονίσει πως τα είχε πληρώσει ο γαλαντόμος σύζυγός της.

«Τα έχει πληρώσει;» συνέχισε η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον Νεκτάριο Λεμονίδη, με τη σύζυγό του να λέει: «Καλέ εννοείται, μα τι συζητάμε τώρα, είναι κιμπάρης, large δεν κάνουμε παζάρια».

Ωστόσο η ίδια, μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ισχυρίστηκε πως δεν χρειάστηκε τελικά να πληρώσουν για τον γάμο τους, γιατί, λόγω της φήμης της, οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάστηκε της έκανα δώρο τις υπηρεσίες τους για να τους διαφημίσει.

«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες;Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω. Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους. Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο.

Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τρίμετρη.

Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά; Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο.

Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά. Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα.
Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους. Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν.

Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor», ειπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια επιβεβαίωσε στο protothema.gr ότι οι έλεγχοι έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο κατάστημά της προσθέτοντας, μάλιστα: «Στην τελική όλοι το κάνουν έτσι. Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button