ΑθλητικάΕνημέρωση

Νέα ήττα για Γιάννη Αντετοκούνμπο επί εποχής Ντοκ Ρίβερς – Galaksias Portal News

Παρά την εντυπωσιακή απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις και πλέον μετρούν ρεκόρ 3-7 επί εποχής Ντοκ Ρίβερς.

Κάτι δεν πάει καλά! Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν να προβληματίζουν (ρεκόρ 35-21) και ηττήθηκαν στην έδρα των Μέμφις Γκρίζλις με 113-110, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο.

Ο “Greek freak” σημείωσε για μια ακόμη φορά double double με 35 πόντους και 12 ασίστ, αλλά δεν πήρε αρκετές βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

Ο Λίλαρντ ακολούθησε με 24 πόντους και 7 ασίστ, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα -για την ισοφάριση- έχασε την μπάλα σε άμυνα που του έγινε και τελικά -αφού έφτασε και πάλι στα χέρια του- έκανε ένα τραγικό, μακρινό και άστοχο σουτ.

Για τους γηπεδούχους, ο Ζιέρ Γουίλιαμς και ο Τζέι Τζέι Τζάκσον σκόραραν από 27 ο καθένας, ενώ ο Βινς Γουίλιαμς σημείωσε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ξεκίνημα του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο των Μπακς δεν είναι το ιδανικό αφού υπό την τεχνική καθοδήγηση του 62χρονου προπονητή, η ομάδα του Μιλγουόκι έχει απολογισμό τρεις νίκες και εφτά ήττες και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την τρίτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια!

 

Πλέον οι Μιλγουόκι Μπακς – όπως και όλες οι ομάδες – έχουν την διακοπή για το All Star Weekend μπροστά τους, με το επόμενο παιχνίδι τους να είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (24/2) τα χαράματα (05:00) κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Σε αγώνες για το ΝΒΑ είχαμε τα αποτελέσματα:

Μέμφις Γκρίζλις – Μιλγουόκι Μπακς 113-110

Γιούτα Τζαζ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 137-140

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς 91-128

To άρθρο Γκρίζλις – Μπακς 113-110: Νέα ήττα για Γιάννη Αντετοκούνμπο επί εποχής Ντοκ Ρίβερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button