Τρόπος Ζωής

Εάν ήθελα να κάνω «δουλίτσα» και να προβληθώ θα έμενα στο «Cash or Trash» μέχρι το 2090

“Εάν ήθελα να κάνω δουλίτσα, θα καθόμουν σε αυτήν την εκπομπή μέχρι το 2090 γιατί η εκπομπή έχει μία χαρά νούμερα και γιατί να φύγω αν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω;” ανέφερε ο Γιώργος Καράμπελας.

Ο Γιώργος Καράμπελας έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και απάντησε στην Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία ανέφερε ότι χρησιμοποίησε το Cash or Trash για να προβληθεί.

“Ξεκινάμε από τα βασικά. Η Δέσποινα πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου. Με φώναζε πρόεδρο και έλεγε πως είμαι σήμερα ντυμένος, τι εύγλωττος που είσαι.

Ε, δεν μπορώ να φανταστώ πως άλλαξε αυτό το πράγμα επειδή εγώ ανακοίνωσα ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Όλα αυτά που ειπώθηκαν, έχουν μία περίεργη θεσμική εσάνς. Φαίνεται σαν να έχουν μία επισημότητα, ενώ ο ρόλος και η θέση δεν συνάδει με αυτήν την επισημότητα.

Είναι λάθος γιατί έχω συμβόλαιο και είναι ενεργό ακόμα. Λήγει μέσα στον Μάρτιο” ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καράμπελας.

“Εγώ ανακοίνωσα όχι ότι φεύγω από τη φετινή σεζόν. Είπα και ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να φύγω από την επόμενη σεζόν, εάν και εφόσον γίνει.

Σε εμένα προσωπικά δεν υπήρξε κανένα παράπονο και καμία δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να υπάρχει για το ότι δεν αγοράζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πλαφόν στους αγοραστές ότι πρέπει να αγοράσεις χ αντικείμενα… Έκανε μία πολύ περίεργη δήλωση και με πολύ μεγάλη έμφαση” συνέχισε.

“Εάν ήθελα να κάνω δουλίτσα, θα καθόμουν σε αυτήν την εκπομπή μέχρι το 2090 γιατί η εκπομπή έχει μία χαρά νούμερα και γιατί να φύγω αν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω;

Είναι τιμητικό ότι κάπως όλα τα media με διέκριναν και μου έδωσαν χρόνο. Εγώ σήμερα θέλω να κρατήσουμε αυτήν τη λίγη ευγένεια και τη χαρά της ζωής. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους πολλά happy days” κατέληξε ο Γιώργος Καράμπελας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button