Υγεία & Διατροφή

Τραγανές μπάρες δημητριακών

Υλικά 1/4 φλ. τσαγιού μέλι 1/4 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο 1 1/2 φλ. τσαγιού βρώμης 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα, χοντροκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού κολοκυθόσποροι 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδες 3/4 κ. γλ. κανέλα σε σκόνη 1/4 κ. γλ. μαγειρικό αλάτι 2 κ. σ. μικρά κομματάκια σοκολάτας Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Απλώστε τη βρώμη, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και τους κολοκυθόσπορους σε ένα δίσκο. Ψήστε για 10 λεπτά. Ρίξτε το σε ένα μπολ και προσθέστε τις σταφίδες, την κανέλα και το αλάτι. Βάλτε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και ανακατέψτε. Βάλτε το μέλι και το φυστικοβούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα σε υψηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε να ενωθούν καλά. Ρίξτε πάνω από το μείγμα βρώμης και ανακατέψτε. Αναποδογυρίστε το μείγμα του μούσλι μέσα στο ταψί και στη συνέχεια πιέστε το σταθερά. Μόλις κρυώσει, σκορπίστε τα δάκρυα σοκολάτας σε όλη την επιφάνεια. Καλύψτε με μία λαδόκολλα και στη συνέχεια πιέστε δυνατά με τα χέρια σας […]

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button