ΑθλητικάΕνημέρωση

Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με κερδισμένη την Άρσεναλ στην Premier League – Galaksias Portal News

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Premier League βρήκε νικήτρια την… Άρσεναλ, αφού η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έμειναν στην ισοπαλία με 1-1 και επέτρεψαν στους “κανονιέρηδες” να “πατήσουν” στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά από μία σπουδαία “μάχη” στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφεραν να κάνουν… άλμα στην πρώτη θέση της Premier League, με αμφότερες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ νίκης στο ματς.

Οι “Πολίτες” προηγήθηκαν με τον Στόουνς στο 23′ και είχαν δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι “κόκκινοι” ισοφάρισαν με πέναλτι του Μακ Άλιστερ στο 50′ και έχασαν την ευκαιρία της χρονιάς σε τετ-α-τετ του Ντίας, ενώ είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε όμως μέχρι τέλους, με τις δύο ομάδες να μένουν σε απόσταση ενός βαθμού στην Premier League, με την Άρσεναλ να “πιάνει” όμως τη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Οι συνθέσεις στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Μπράντλεϊ (61′ Ρόμπερτσον), Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Σομποσλάι (61′ Σαλάχ), Έντο, Μακ Άλιστερ, Έλιοτ, Νούνιες (76′ Χάκπο), Ντίας

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (56′ Ορτέγκα Μορένο), Γουόκερ, Ακάντζι, Άκε, Ρόδρι, Στόουνς, Φόντεν, Σίλβα, Ντε Μπρόινε (69′ Κόβατσιτς), Άλβαρες (69′ Ντόκου), Χάλαντ

To άρθρο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής με κερδισμένη την Άρσεναλ στην Premier League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button