ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο στο παγκόσμιο της Ντόχα με τον τρίτο καλύτερο χρόνο

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ σημείωσε την ταχύτερη κούρσα του τα τελευταία 2,5 χρόνια (μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο) στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο, στο Παγκόσμιo πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τερμάτισε πρώτος στη σειρά του με 21.70 και πέρασε ως τρίτος συνολικά στους απογευματινούς (18:40) ημιτελικούς στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο, όπου θα επιδιώξει να εξασφαλίσει -για έκτη συνεχόμενη φορά- το εισιτήριο για τον τελικό.

Αντίθετα, ο Στέργιος Μπίλας έμεινε μακριά από τις δυνατότητές του και με επίδοση 22.23 κατετάγη 24ος και αποκλείστηκε. Ο 22χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στους νέους Κ23, έχει ρεκόρ από πέρυσι 21.83.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι, έκανε ένα εντυπωσιακό 21.13 στον προκριματικό και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα χάσει το χρυσό μετάλλιο. Από τους υπόλοιπους, την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μπούκοφ με 21.56.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

To άρθρο Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο στο παγκόσμιο της Ντόχα με τον τρίτο καλύτερο χρόνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button