ΑθλητικάΕνημέρωση

«Συγνώμη για την αποβολή μου, ατυχής η στοχευμένη σύνδεση μιας αψιμαχίας με την Εθνική» – Galaksias Portal News

Ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να απολογηθεί δημόσια για το επεισόδιο με τον Τάισον στον ημιτελικό του Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο οδήγησε στην αποβολή του.

Λίγο μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ο Τάσος Μπακασέτας «ανέβασε» ένα InstaStory στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ζητώντας συγγνώμη για την αποβολή του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο μήνυμά του και στην προσπάθεια σύνδεσης της αψιμαχίας που είχε με τον Τάισον, με την ιδιότητα του αρχηγού που έχει στην Εθνική Ελλάδας, την οποία χαρακτήρισε «ατυχή», κάνοντας λόγο για «στοχευμένη επίθεση» και «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τη «διαρροή» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγνώμη για την αποβολή μου και ό,τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ’ έναν αγώνα δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου. Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής. Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα ανά περίσταση».

Στο μεταξύ την αποστολή του Παναθηναϊκού που έφτασε στην Αθηνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (15/2), «υποδέχθηκαν» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου 100 φίλοι του «τριφυλλιού», οι οποίοι αψηφώντας τη δυνατή βροχή, αποθέωσαν τον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες του, ζητώντας νίκη και στη ρεβάνς της 21ης Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

To άρθρο Τάσος Μπακασέτας: «Συγνώμη για την αποβολή μου, ατυχής η στοχευμένη σύνδεση μιας αψιμαχίας με την Εθνική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button