ΑθλητικάΕνημέρωση

Ώρα για «μάχη» τίτλου στο Indian Wells – Galaksias Portal News

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο Indian Wells και πλέον έφθασε η ώρα και για τον τελικό (17/03/24, 20:00, LIVE από το Newsit.gr), όπου και θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σφιόντεκ, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου στο 100άρι τουρνουά της Καλιφόρνιας.

Έχοντας αλλάξει προπονητή και με τον Ντέιβιντ Γουίτ πλέον στο πλευρό της, η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιο της καριέρας της. Αντίπαλός της στον τελικό του Indian Wells όμως, είναι το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις γυναικών, η φοβερή Ίγκα Σφιόντεκ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται μάλιστα για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον τελικό του Indian Wells και έχει ξανά αντίπαλο την 22χρονη Πολωνή, η οποία τη νίκησε στην Καλιφόρνια το 2022 και κατέκτησε τον τίτλο του τουρνουά.

Δύο χρόνια μετά, οι δύο τενίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 6η φορά στην καριέρα τους, με τη Σάκκαρη να έχει το προβάδισμα με 3-2, αλλά την κάτοχο τεσσάρων Γκραν Σλαμ να έχει κερδίσει τα δύο τελευταία και τον τελικό του Indian Wells του 2022, με ένα άνετο 2-0 σετ (6-4, 6-1).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο9 στον κόσμο) θα είναι έτσι το αουτσάιντερ, αλλά θα έχει και λιγότερη “πίεση”, η οποία και έχει σταθεί αρκετές φορές εμπόδιο για εκείνη στα κορτ. Στόχος της φυσικά ο δεύτερο τίτλος σε 1000άρι τουρνουά μετά τον περσινό στη Γουαδαλαχάρα, με το μεγάλο ματς στο Indian Wells να είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Ίγκα Σφιόντεκ: Ώρα για «μάχη» τίτλου στο Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button