Τριπλασίασε την διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ σε μια τετραετία – Ειδήσεις

Με μεγάλη διαφορά επικράτησε στην Σάμο η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 36,52% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 17,59%.
Αναλυτικότερα συγκέντρωσε 8.845 ψήφους αυξάνοντας τη δύναμη της σε σχέση με το 2019 κατά 500 ψήφους. Πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης ο οποίος επανεκλέγεται βουλευτής Νομού.
Συγκεκριμένα έλαβε 2.716 ψήφους, ακολουθεί η Βασιλική Ευστρατίου με 2363 και τρίτος ο Μιχάλης Αγγελόπουλος με 2.305.Με αφορμή την νίκη του κόμματος τόσο η ΟΝΝΕΔ όσο και η ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου με ανακοινώσεις τους συνεχάρησαν τον νέο βουλευτή της παράταξης καθώς και τους άλλους δύο υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας του νομού για τον τίμιο πολιτικό αγώνα που υλοποίησαν και ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στο νομό. Ευχαρίστησαν τους πολίτες που στήριξαν τη Ν.Δ, στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.
«Η επανεκλογή του Χριστόδουλου Στεφανάδη ως βουλευτή Ν. Σάμου του δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει το έργο του αλλά και παράλληλα να έχει στο πλευρό του την αναπληρωτή βουλεύτρια Βασιλική Ευστρατίου, τον πολιτευτή με την Νέα Δημοκρατία και τέως δήμαρχο Δήμου Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους νεοδημοκράτες και της νεοδημοκράτισσες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Σάμου.
Οι κομματικές οργανώσεις της Σάμου επισημαίνουν επίσης ότι το αποτέλεσμα δημιουργεί απαιτήσεις για σκληρή δουλειά για να οδηγηθεί η Ελλάδα σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει η ανάπτυξη και η εκμετάλλευση όλων των αγαθών προς όφελος του Έλληνα πολίτη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος