ΕνημέρωσηΟικονομία

«Ο Βαλβέρδε μου έχει μιλήσει για τα ματς με τον ΠΑΟΚ» – Galaksias Portal News

Το ντεμπούτο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, καθώς ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τη Φερεντσβάρος στον πρώτο αγώνα για τα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League και πλέον ο Βάσκος τεχνικός ετοιμάζεται για την «πρώτη» του και στη Super League, στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής (18/2, 20:30, Novasports Prime) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο 62χρονος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για τη μεγάλη μάχη με τον δικέφαλο του Βορρά, τόνισε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχει ήδη ενημερώσει για τις «ιδιαιτερότητες» που έχει το συγκεκριμένο ματς, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη για να μειώσει την απόστασή του απ’ την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ:

«Με την ίδια φιλοσοφία που αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Με στόχο τη νίκη. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμα και αν παίζουμε απέναντι στον πρώτο στη βαθμολογία. Ξέρουμε πώς είναι από τα πιο μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα. Ξέρουμε πως είναι πρώτος στη βαθμολογία, εμείς τέταρτοι, επομένως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε έτσι ώστε να μειώσουμε στη βαθμολογία. Εάν δεν σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη τότε είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις, επομένως το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη για να μειώσουμε τη διαφορά».

-Για την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ενόψει Τούμπας:

«Πριν έρθω εδώ μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όταν του είπα πως το πρώτο ματς πρωταθλήματος θα είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, τότε μου είπε πώς τότε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις το τι σημαίνει να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέρω πώς θα είναι μία πολύ δυνατή έδρα και μία ιδιαίτερη και δυναμική ατμόσφαιρα εναντίον μας. Όμως όταν είδαμε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό που νίκησε ο Παναθηναϊκός, τότε είναι που καταλαβαίνεις ότι δεν έχει σημασία πού παίζεις και πώς είναι η ατμόσφαιρα, σημασία έχει ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζουν 11 εναντίον 11».

-Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του:

«Για το πρωτάθλημα δεν έχουμε απουσίες, προβλήματα. Για την Ευρώπη έχουμε παίκτες που δεν έχουν δηλωθεί. Όπως ξέρετε έχουμε τα προβλήματα με Ζέλσον Μαρτίνς και Κίνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button