Υγεία & Διατροφή

«Αν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει, η UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία από το Euro 2024» – Galaksias Portal News

Ο Μαχμούντ Ρζάιεφ έριξε τεράστια… βόμβα! Ο Τούρκος δημοσιογράφος επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει έντονη κινητοποίηση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία γύρω από τα απίστευτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε.

Ο ρεπόρτερ από τη γειτονική χώρα επικαλείται μια συζήτηση που είχε με άνθρωπο που εργάζεται στην UEFA, χωρίς να τον κατονομάζει, και φέρεται να του έχει κάνει μπόλικες ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια και τις ενδεχόμενες τιμωρίας που θα υπάρξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού έγινε γνωστό πως η Super Lig βρίσκεται υπό επιτήρηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, στη συνέχεια η κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών… εισχώρησε βαθύτερα.

Σύμφωνα με τον Μαχμούντ Ρζάιεφ η UEFA θεωρεί πως θα είναι τεράστιο σκάνδαλο αν τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια. Επίσης, η ομοσπονδία θα ξεκινήσει μια πολύ μεγάλη έρευνα γύρω από το τουρκικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που τα «καναρίνια» αποφασίσουν να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, υπάρχει φόβος στην UEFA πως η κυβέρνηση έχει άμεση εμπλοκή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εάν αποδειχτεί αυτό, τότε οι κυρώσεις θα είναι τεράστιες που θα επηρεάσουν το τουρκικό ποδόσφαιρο. Και σε τέτοια περίπτωση, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να πετάξει εκτός του Euro 2024 την εθνική Τουρκίας, η οποία συμμετέχει στον όμιλο που θα βρεθεί η Εθνική Ελλάδος εφόσον ξεπεράσει το -τελευταίο- εμπόδιο της Γεωργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button