ΕνημέρωσηΠολιτική

Mega offer σε ΤΖΟΚΕΡ και ΛΟΤΤΟ αποκλειστικά στο opaponline.gr – Galaksias Portal News

Μία mega προσφορά για τη συμμετοχή στις κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ και του ΛΟΤΤΟ περιμένει όλους τους διαδικτυακούς παίκτες στο opaponline.gr και την εφαρμογή Opaponline App. Παράλληλα, για όλους τους νέους χρήστες, υπάρχει επιπλέον διαθέσιμη διπλή προσφορά* γνωριμίας.

Για όλες τις προσφορές ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο opaponline.gr και το Opaponline App μπορείς να παίξεις online, όταν θες εσύ, όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER3).

1 εκατ. ευρώ κληρώνει αύριο το ΤΖΟΚΕΡ

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 1 εκατ. ευρώ έχουν όλοι οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ που θα συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει και online με μόλις μερικά κλικ. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση διαδικτυακά, είναι να μπει στο opaponline.gr ή στην εφαρμογή Opaponline App, να συνδεθεί και να συμπληρώσει το δελτίο του.

Επιπλέον, πέρα από το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, όλοι οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας θα κερδίσουν από 100.000 ευρώ. Στις τελευταίες κληρώσεις του παιχνιδιού, 4 νικητές που είχαν καταθέσει το δελτίο τους μέσω του διαδικτύου κέρδισαν από 100.000 ευρώ.

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει αύρο στις 21:30.

Απόψε η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ για 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια

Παράλληλα, μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν το δελτίο τους εύκολα και με μία mega προσφορά* και για την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00.  Όσοι προβλέψουν σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας, θα κερδίσουν 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια, ενώ όσοι βρουν σωστά 5 αριθμούς θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

Μάλιστα, το ΛΟΤΤΟ έχει αναδείξει από την ανανέωσή του μέχρι σήμερα 38 νικητές της δεύτερης κατηγορίας που είχαν παίξει διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Opaponline.gr – Το παιχνίδι πάντα μαζί

Εκτός από το να καταθέτεις online δελτίο για όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3), στο opaponline.gr και στο Opaponline App ενημερώνεσαι σε πραγματικό χρόνο για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα και διεκδικείς μοναδικές προσφορές* για ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

Ένας νέος κόσμος διασκέδασης σε περιμένει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button