Επικαιρότητα

Εξαπατούσε μέσω τηλεφώνου ηλικιωμένους στα Τρίκαλα – Την έπιασαν στον Προμαχώνα με κλεμμένα χρήματα και χρυσαφικά

Συνελήφθη χθες, Δευτέρα, το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων, μία αλλοδαπή γυναίκα, για απάτη, από κοινού με άγνωστους, μέχρι στιγμής, συνεργούς της, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης Ελληνίδας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες προχθές, Κυριακή, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, την έπεισε να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ καθώς και κοσμήματα σε γυναίκα που μετέβη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην οικία της.

Από την έρευνα των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, ταυτοποιήθηκε η ανωτέρω δράστιδα και ακολούθως, συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το σύνολο των κοσμημάτων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 7.100 ευρώ, τα οποία, στη συνέχεια, αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επιπλέον, από την κατοχή της κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button