Επικαιρότητα

Σοκ με την επίθεση σε αυτοκίνητο αστυνομικού – «Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα, οι δράστες ήταν αδίστακτοι» – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Χανιά: Σοκ με την επίθεση σε αυτοκίνητο αστυνομικού – «Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα, οι δράστες ήταν αδίστακτοι»

Στο μικροσκόπιο της έρευνας τυχόν αντεκδίκηση για εξιχνίαση υπόθεσης

Για «τυφλό» χτύπημα που στόχο είχε να προκαλέσει ακόμα και θύματα, αν συνυπολογιστεί η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε, κάνουν λόγο οι αστυνομικοί κύκλοι μετά την βομβιστική επίθεση στο σπίτι αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Χανίων.

Η έκρηξη που κατέστρεψε το αυτοκίνητο και δύο μοτοσυκλέτες που ανήκουν στον αστυνομικό και μέλη της οικογένειάς του σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στην οδό Λεκανίδη στην περιοχή της Νέας Χώρας, με το οστικό κύμα να προκαλεί ζημιές στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να εκσφενδονίζει συντρίμμια ακόμη και σε διπλανά κτήρια.

«Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί αυτή τη στιγμή που δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα. Οποιοσδήποτε πολίτης και αν ήταν ακόμα σε κοντινή απόσταση από την έκρηξη, σίγουρα αυτή τη στιγμή θα συζητούσαμε για… άλλα θέματα, για τον θάνατο κάποιου συνανθρώπου μας. Οι δράστες ήταν αδίστακτοι. Η επίθεση ήταν δολοφονική και είχε στόχο να τραυματίσει ακόμα και θανάσιμα είτε τον αστυνομικό, είτε κάποιον άλλο», δήλωσε στο neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ TV, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης Στέλιος Καρακούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει εξασφαλίσει η Ασφάλεια Χανίων, καταγράφονται κινήσεις ενός ασημί opel με τέσσερα άτομα, ένα εξ αυτών φαίνεται να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και να τοποθετεί τον μηχανισμό και να ανάβει το φιτίλι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button