Τρόπος Ζωής

Το νέο βιβλίο της Κάθριν ΜακΓκι είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα – Galaksias Portal News

H Κάθριν ΜακΓκι, συγγραφέας της μπεστ σέλερ σειράς λογοτεχνικών έργων «American Royals», σύμφωνα με τους New York Times, στο νέο της βιβλίο, «A Queen’s Game» προσκαλεί τους αναγνώστες να επισκεφτούν την Ευρώπη του 19ου αιώνα εν μέσω της αίγλης και της ίντριγκας της βικτωριανής εποχής.

Στο ιστορικό ειδύλλιο «A Queen’s Game» της Κάθριν ΜακΓκι, βιβλίο το οποίο η συγγραφέας εμπνεύστηκε από αληθινά γεγονότα, τρεις πριγκίπισσες στην Ευρώπη βρίσκονται σε διαρκή αγώνα για να βρουν την αγάπη ενώ καταλήγουν και να διεκδικούν τις καρδιές δύο μελλοντικών βασιλιάδων.

Η Αλίκη της Έσσης είναι η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Βικτώριας του Ηνωμένου Βασιλείου, οπότε μπορεί να περιμένει ότι θα καταλήξει με έναν πρίγκιπα. . . αλλά ο πρίγκιπας τον οποίο ερωτεύεται δεν είναι εκείνος που υποτίθεται ότι θα παντρευτεί. Έγινε η τελευταία αυτοκράτειρα της Ρωσίας, Αλεξάνδρα Φιόντοροβνα.

Η Ελένη της Ορλεάνης, κόρη του εξόριστου βασιλιά της Γαλλίας, δεν έχει πρόβλημα να είναι πρώην πριγκίπισσα. Της δίνει περισσότερες ευκαιρίες να παραβιάσει τους κανόνες. Όπως να περιφέρεται με τον όμορφο, γοητευτικό και πολύ εκτός ορίων διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον πρίγκιπα Έντι.

Μετά είναι η Μέι του Τεκ η οποία αφού πέρασε ολόκληρη τη ζωή της κοντά στον βασιλικό κόσμο είναι αποφασισμένη να παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν οποιοδήποτε πρίγκιπα, αλλά τον μελλοντικό βασιλιά, όπως αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας σπούδασε αγγλική και γαλλική φιλολογία στο Πρίνστον και έχει μεταπτυχιακό από το Στάνφορντ.

Το βιβλίο «A Queen’s Game» θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου του 2024. 

To άρθρο «A Queen’s Game»: Το νέο βιβλίο της Κάθριν ΜακΓκι είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button