ΑθλητικάΕνημέρωση

Τέλος η σεζόν για την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ – Galaksias Portal News

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς πήραν τη νίκη με 105-98 επί των Σακραμέντο Κινγκς στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι ιν του NBA στη Δύση και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ, βάζοντας πρόωρο τέλος στη σεζόν για την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ.

Με ένα φοβερό δεύτερο δεκάλεπτο, οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς πήραν το προβάδισμα επί των Σακραμέντο Κινγκς και παρά την “πίεση” μέχρι το φινάλε, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την 8η θέση στην κατάταξη, που οδηγεί στα πλέι οφ του NBA.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ με 24 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κάλυψαν και το κενό του τραυματία Ζάιον Γουίλιαμσον για τους “Πελεκάνους”, ενώ για τους ηττημένους, ο ΝτεΆρον Φοξ είχε 35 πόντους και ο Ντομάντας Σαμπόνις 23 πόντους, 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Δύο πόντους σε έντεκα λεπτά αγώνα για τον Σάσα Βεζένκοφ, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Στα πλέι οφ του NBA θα αγωνιστούν όμως και οι Μαϊάμι Χιτ, μετά τη δική τους νίκη με 112-91 επί των Σικάγο Μπουλς, στα πλέι ιν της Ανατολής.

Ο Τάιλερ Χίρο με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Σποέλστρα, που δεν είχε διαθέσιμο τον Τζίμι Μπάτλερ, ενώ για τους Μπουλς, ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ δεν απέτρεψε τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Οι Χιτ θα βρεθούν πλέον απέναντι από τους Μπόστον Σέλτικς στα πλέι οφ του NBA, σε μία επανάληψη των περσινών τελικών στην Ανατολή, ενώ οι Πέλικανς στη Δύση, θα κοντράρουν τους πρωτοπόρους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

To άρθρο Νιου Ορλίνς Πέλικανς – Σακραμέντο Κινγκς 105-98: Τέλος η σεζόν για την ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button