ΕνημέρωσηΠολιτική

Τσιάρας προς δικαστικές ενώσεις: Δεν αξιολογούνται οι δικαστικοί λειτουργοί

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε συνεργασία με την πολιτεία να προχωρήσουν στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις κάλεσε την Πέμπτη τις δικαστικές ενώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

«Αν οχυρώνεται κάποιος πίσω από μια συνδικαλιστική άποψη ή μια στείρα άρνηση, τότε η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο», είπε ο κ. Τσιάρας στη συζήτηση του νομοσχεδίου που επιφέρει αλλαγές στη λειτουργία της Εθνικής Σχολής Δικαστών και με αφορμή τις ενστάσεις που διατυπώνονται διευκρίνισε ότι «είναι αξιολόγηση παρακολούθησης επιστημονικών σεμιναρίων που γίνονται επί οκτώ μέρες μέσα σε οκτώ χρόνια και όχι αξιολόγηση των δικαστικών λειτουργών».

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης οι εξετάσεις για τη συμμετοχή στα συγκεκριμένα σεμινάρια, είναι πετυχαίνεις ή δεν πετυχαίνεις, και δεν βαθμολογούνται, ώστε η βαθμοί να ληφθούν υπόψη για την αξιολόγηση.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger