ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα και όχι στην παρουσία φιλάθλων» – Galaksias Portal News

Το Ισραήλ δεν ανησυχεί που θα δώσει τον εντός έδρας αγώνα του, για τα playoffs του Euro, με την Ισλανδία στην Ουγγαρία και είναι πλήρως επικεντρωμένο στον αγώνα και όχι στο πόση υποστήριξη θα έχει στο γήπεδο, είπε ο προπονητής Αλόν Χαζάν.

Η ομάδα του Χαζάν παίζει τους εντός έδρας αγώνες της σε ουδέτερη χώρα για λόγους ασφαλείας εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου του Ισραήλ με τη Χαμάς, με τον σημερινό (21/3) αγώνα για τα playoffs εναντίον της Ισλανδίας να διεξάγεται στο «Szusza Ferenc Stadion» της Βουδαπέστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα θέλαμε να παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας στη χώρα μας, αλλά ξέρουμε τι συνέβη και δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε το παιχνίδι στο Ισραήλ», είπε ο Χαζάν στους δημοσιογράφους.

«Έτσι, είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι, δεν μας νοιάζει πόσοι άνθρωποι θα έρθουν να υποστηρίξουν, θα θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, αλλά επικεντρωνόμαστε μόνο στο ποδόσφαιρο».

Ο Χαζάν αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια που φέρεται να έγιναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από τον Ισλανδό ομόλογό του Αγκε Χαρέιντε ότι διστάζει να παίξει το Ισραήλ λόγω του αριθμού των νεκρών αμάχων στη Γάζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαρέιντε είπε ότι τα σχόλιά του είχαν παρεξηγηθεί.

«Δεν με νοιάζει αν το είπε πριν και τώρα έχει κάποια συμπάθεια για εμάς», πρόσθεσε ο Χαζάν.

Το Ισραήλ ή η Ισλανδία θα αντιμετωπίσουν τη Βοσνία ή την Ουκρανία για μια θέση στους ομίλους του Euro 2024 στη Γερμανία, που αρχίζει στις 14 Ιουνίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button