ΑθλητικάΕνημέρωση

Άνετο διπλό για τους πράσινους – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Πανσερραϊκού με 3-0 για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον Φατίχ Τερίμ να έχει το μυαλό του στον μεσοβδόμαδο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρακολουθήστε LIVE το Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Η προαναγγελία της Super League για το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στις Σέρρες δεν έχει σημειώσει γκολ, αλλά αυτές οι αναμετρήσεις έχουν γίνει σε διάστημα 22 χρόνων, με την τελευταία από αυτές να είναι τον Απρίλιο του 2011. Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων που έχει σκοράρει στην έδρα του Πανσερραϊκού στις 5 Μαΐου 1991, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 εκεί.

Από τότε υπάρχουν δύο λευκές ισοπαλίες το 1991-92 και το 2008-09, αλλά και μια νίκη του Πανσερραϊκού με 1-0 στις 3 Απριλίου 2011 χάρη στο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη.

Το πιο συχνό σκορ στις μεταξύ τους συναντήσεις είναι το 1-0 με τρεις νίκες του Πανσερραϊκού και τέσσερις του Παναθηναϊκού, ενώ υπάρχουν και τέσσερις ισοπαλίες με 1-1. Ο Στράτος Σακελλαρίδης, ο Όσκαρ Άλβαρες και ο Κριστόφ Βαζέχα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές των Πρασίνων που έχουν καταφέρει να σημειώσουν δύο τέρματα στην ίδια αναμέτρηση, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ζελίδης έχει καταφέρει να σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ευρύτερη νίκη του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στην πρώτη επίσκεψή του στην έδρα του Πανσερραϊκού, η οποία ήταν στις 20 Μαρτίου 1966, όταν και επικράτησε με 4-0 χάρη στα γκολ των Καμάρα, Σακελλαρίδη (2), Παπουτσάκη. Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός έχει δύο νίκες με 2-0, το 1966-67 και το 1989-90.

24 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 20-26

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button